RONDLEIDINGEN
LANDERIJ ESVELD

Wat is er leuker dan een middag of avond tussen hedendaagse en oude meesters met een live optreden van violiste Charlotte Bon in een prachtige kunsthal én  langs prachtige porseleinverzamelingen in één van de authentieke stijlkamers in het midden van Nederland?

Sinds kort is Esveld in het trotse bezit gekomen van twee authentieke arreslees uit de 18e eeuw,  de zogenaamde Hollandse Tikker. Dit alleen al een bezoek waard!

Violiste en eigenaar van Landerij Esveld Charlotte Bon is een bruisende persoonlijkheid met een groot muzikaal talent. Afkomstig uit een bekende muzikale familie heeft Bon al heel vroeg voor de viool gekozen. Ze studeerde onder andere bij wijlen Herman Krebbers, concertmeester van het Koninklijk Concertgebouw Orkest, en gaf wereldwijd concerten zowel als viool-piano-duo en als soliste met verschillende orkesten, waaronder het Residentie Orkest.

Zij is de schrijster van 'De gevoelige snaar' waar zij  uit zal voordragen én vertelt over de lange en zware weg naar het solistendom.

De natuur op Esveld is van een bijzondere schoonheid. Trouw blijvend aan de oorspronkelijke natuur, zónder gebruik van kunstmest en pesticiden, is er een pracht van een oase ontstaan   met ontsproten weide- en bijenbloemen. Ook hier kunt u van genieten tijdens de rondleiding.

In het voormalige atelier van de beroemde kunstschilder Herman Gordijn geniet u met een welkomstdrankje (en op aanvraag een Hollands buffet) van één van de meest bijzondere rondleidingen van Gelderland.

Bon speelt tijdens de rondleiding muziek van Bernstein, Kreisler en Bartók.

vrijwillige bijdrage per rondleiding 225,- tot 15 personen
daarboven 15,- p.p.

-------------------------

  Catering 'Art de la table' verzorgt al onze evenemenneten

Catering met allure

Geniet van borrel,sitting dinner,walking dinner of buffet met een passende culinaire invulling in een ongedwongen en hartelijke sfeer

-------------------------- 

Enkele reacties van onze gasten:
"wij hebben erg genoten van de gehele entourage, schitterende kunst en een boeiende eigenaresse, wat een energie en wat speelt ze prachtig viool."


"Charlotte Bon vertelt enthousiast en boeiend over haar passies de viool, kunst, porselein, het enorme atelier en haar authetieke boerderij. Genoten van een goed verzorgde rondleiding, koffie/thee en wat lekkers en nadien een drankje en hapje. Kortom een aanrader."

Voor alle informatie: info@charlottebon.nl of bellen met 06-53446392

Charlotte Bon heet u van harte welkom

              Rondleidingen Esveld

Charlotte ontvangt u graag met haar vioolspel. Ze vertelt over haar opleiding aan het Amsterdams Conservatorium, haar carriere, en laat o.a. het verschil horen tussen haar twee violen. De viooltechniek wordt eenvoudig belicht, zoals het 4 dimensionale samenspel tussen de twee handen, de bladmuziek, de dirigent met  orkest én het publiek.

Vervolgens wordt u geleid langs de diverse stijlkamers op de landerij en kunt u in de zomer genieten van de secretgarden en het stilte bos.

Aansluitend naar keuze walking/sitting Hollands buffet van zelf bereide gerechten met verse ingredienten!

voor meer info: info@charlottebon.nl

Bekijken

Oogverblindend landschap

Oud Hollandse Entree

Hollands buffet in dinner lounge Esveld

Concertzaal Esveld