RONDLEIDINGEN
LANDERIJ ESVELD

Wat is er leuker dan een middag tussen hedendaagse en oude meesters met een live optreden van violiste Charlotte Bon in een prachtige zaal in de vorm van een kippenhok én  langs prachtige porseleinverzamelingen in één van de authentieke stijlvolle servieskamers in het midden van Nederland?

Violiste en eigenaar van Landerij Esveld Charlotte Bon is een bruisende persoonlijkheid met een groot muzikaal talent. Afkomstig uit een bekende muzikale familie heeft Bon al heel vroeg voor de viool gekozen. Ze studeerde onder andere bij wijlen Herman Krebbers, concertmeester van het Koninklijk Concertgebouw Orkest, en gaf wereldwijd concerten zowel als viool-piano-duo en als soliste met verschillende orkesten, waaronder het Residentie Orkest.

Zij heeft een boek geschreven 'De gevoelige snaar' waar zij  uit zal voordragen én vertelt over de lange en zware weg naar het solistendom.

De natuur op Esveld is van een bijzondere schoonheid. Trouw blijvend aan de oorspronkelijke natuur, zónder gebruik van kunstmest en pesticiden, is er een pracht van een oase ontstaan   met ontsproten weide- en bijenbloemen. Ook hier kunt u van genieten tijdens de rondleiding.

In het voormalige atelier van de beroemde kunstschilder Herman Gordijn geniet u met een welkomstdrankje en een Oud Hollands buffet van één van de meest bijzondere rondleidingen van Gelderland.

Bon speelt tijdens de rondleiding muziek van Bernstein, Kreisler en Bartók.

Ticket € 15,- p.p.
Oud-Hollands lunchbuffet (op aanvraag) € 25,- p.p.
Vanaf 15-100 personen.

Tijdsduur 2 uur (inclusief wandeling op de landerijen). Indien inclusief lunchbuffet: 3 uur.

Voor alle informatie: info@charlottebon.nl of bellen met 0653446392

Oogverblindend landschap

Oud Hollands Entree